Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: rdinev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1415123
Постинги: 285
Коментари: 652
Гласове: 325
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
09.10.2009 12:28 - Улови дракон на късмета
Автор: rdinev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3002 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 09.10.2009 12:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Известна е сентенцията, че човек не може да обхване необятното. "Може", казваме ние. Ако имате до вас верен талисман-дракон, то морето може да ви се стори до колене, планините - до пояса, а невъзможното става възможно...

Драконите - талисмани и амулети - отдавна са се "вписали" в Египет, Индия, Гърция, Мексико, Тайланд и Япония. Но с особена почит тези митологични същества се ползват в Китай; в древността са ги изобразявали върху бойните знамена, вярвайки, че драконите носят победа, щастие и успех. Днес драконът е най-търсеният талисман в Поднебесната империя, еднакво обичан и ценен и от възрастни, и от деца. А огнедишащият миротворец им се отплаща със същата монета, като щедро дарява богатство и успех. И, кой знае, може би бурното развитие на Китай, днешното благосъстояние на страната също са негово дело? В такъв случай задача на всеки човек, който не е безразличен към собствената си съдба, е да улови дракона. Кой именно? Изберете сами.

Дракон, заключен в рамка, е талисман, обещаващ богатство. Можете да го носите като медальон и тогава той ще укрепи вашето благосъстояние. А можете да го оставите в дома си и той ще се погрижи парите да се множат в джобовете на домашните. Трябва да го поставите на видно място - отляво на входната врата или в източния ъгъл на гостната.

Златен императорски дракон води своя притежател до върховете на властта и успеха. Това е талисман за човек, за когото главното е движението напред и нагоре. Ако мечтаете да станете президент на страната, да оглавите поп-хитпарад или скромно да изобретите ваксина против рака - императорският дракон е готов да ви услужи.

Сребърен дракон с рубин (или друг камък с червен цвят) - във вид на медальон или обеци -защитава интересите на бъдещите майки. Този чедолюбив талисман ще направи възможното и невъзможното бременността на неговата подопечна да протече нормално, раждането да е леко, а детето да се роди навреме - здраво и красиво.

Императорски дракон от сребро е дамски талисман. Само че мързеливите и празнодумките го дразнят, той обича само онези, които не са свикнали да седят със скръстени ръце. Именно на тези Пепеляшки помага той. Благодарение на неговата подкрепа жените успяват на всички фронтове - постигат успехи в службата, грижат се за съпруга и децата и при това изглеждат прекрасно.

Двуглав дракон е символ на вечност и сила и е гарант за безопасност - вашата, на вашия дом и на вашите близки. Носете златен медальон във вид на двуглав дракон и ще сте надеждно защитени от всички страни. Талисманът ще ви предпази от беди и неприятности, от погрешна стъпка и от недоброжелатели и подводни камъни.

Дракон, гравиран върху златен медальон, ще служи вярно на стопанина си, като го спасява от ударите на съдбата и го защитава от хорското зло. Талисманът ще всели в своя господар вяра в собствените му сили, ще укрепи духа и силата на волята му и ще му помогне да победи враговете си - както вътрешни, така и външни.
Материалът е копиран от http://www.chudesa.net/


Тагове:   дракон,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

Архив